Gouda 21-10-2014

Tweedesign wordt Gouda Webdesign

Een paar maanden geleden hebben wij aangekondigd met Tweedesign te gaan stoppen. Inmiddels hebben wij een partij gevonden die het dienstenpakket van Tweedesign heeft overgenomen.

René van Maanen van Gouda Webdesign neemt met veel plezier en enthousiasme de lopende projecten en het klantenbestand van Tweedesign over.

Wie is René van Maanen?

Ik ben oprichter en eigenaar van Gouda Webdesign: Een eenmanszaak met een groot netwerk aan ZZP'ers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. We werken al meer dan vijf jaar met veel plezier aan vele projecten die allemaal hun eigen specifieke onderdelen hebben.

Net als bij Tweedesign staat bij Gouda Webdesign de klant centraal. Zoals onze slogan al zegt: Wat u wilt, dat maken wij. Uiteraard proberen we u aan alle kanten te ondersteunen en ook bij te sturen als we zien dat uw wensen ook anders opgelost kunnen worden.

Gouda Webdesign is onder andere expert in:
- Ontwerpen van websites, logo's en huisstijlen;
- Websites en webwinkels bouwen;
- Zoekmachine optimalisatie;

Gouda Webdesign wil u graag een welkomstcadeau aanbieden:

50% KORTING OP ONLINE ADVERTEREN: voor een directe boost van uw bezoekersaantallen

Voor slechts 125,- krijgt u 100,- Google Adwords advertentietegoed en 3 uur (150,-) werk die wij besteden aan het opzetten van de advertentiecampagne. Voor slechts 125,- heeft u dus veel extra bezoekers op uw site.

We hopen op een langdurige en aangename samenwerking.


Domeinnamen en hosting

De klanten die bij Tweedesign hun domeinnamen en hosting hadden ondergebracht, blijven het zelfde aanspreekpunt houden. Caroline heeft de server van Tweedesign overgenomen en zal de domeinen en hostingpakketten blijven beheren.

Deze facturen zullen verzonden worden vanuit pixlabel en voor vragen over de domeinen en hosting kunnen jullie mailen naar Caroline op: info@pixlabel.nl


Wij willen jullie hartelijk danken voor de 5,5 jaar Tweedesign waar we heel veel leuke mensen hebben ontmoet.

Bedankt!

Mirelle & Caroline

Gouda 21-10-2014